Албанският премиер Еди Рама заяви категорично, че местните избори ще

...
Албанският премиер Еди Рама заяви категорично, че местните избори ще
Коментари Харесай

Избори в Албания ще има на 30 юни, категоричен е премиерът Рама

Албанският министър председател Еди Рама съобщи изрично, че локалните избори ще се проведат на 30 юни, защото те са планувани по конституцията, която " не може да се третира като парцалена топка ".

 © БГНЕС
Еди Рама към момента е на мнение, че опозицията е в под паника боязън от правосъдната промяна.
Еди Рама, министър председател на Албания: Няма отсрочване. Изборите ще се проведат на 30 юни. Не можем да отваряме път на разрушителната политика. Не можем да си позволим на някого да си играе с конституцията като с парцалена топка. Никой не може да взима за пленник демократичния развой, това до момента не е виждано на никое място и няма да бъде забелязано даже и тук. Очевидно имаме лични неточности, дефекти, имаме какво да вършим. Ние не сме най-хубавите, само че по-добри от нас нито е имало, нито ще има.
Лидерите на петте опозиционни партии, които са част от обединената албанска съпротива, желаеха от президента Илир Мета да отсрочи локалните избори за шест месеца.

" Президентът Мета сподели, че е подготвен да отсрочи датата на изборите, в случай че има политическо схващане, през днешния ден разбрахме, че няма схващане от незаконното държавно управление. Ето за какво е доста значимо да се отсрочат изборите за шест месеца и да се образува преходно държавно управление ", съобщи от своя страна водачът на Републиканската партия Фатмир Медиу.
 Албанският министър председател Еди Рама е подготвен за предварителни избори наесен Албанският министър председател Еди Рама е подготвен за предварителни избори наесен
Албанският министър председател и водач на ръководещата Социалистическа партия Еди Рама провокира опозицията, заявявайки, че е подготвен да отиде на предварителни избор...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР