Албанската опозиция заяви, че единственото решение за спасението на страната

...
Албанската опозиция заяви, че единственото решение за спасението на страната
Коментари Харесай

Албанската опозиция обяви: Единственото спасение за страната е сваляне на Еди Рама

Албанската съпротива съобщи, че единственото решение за спасението на страната е рухването на държавното управление на премиера Еди Рама.
Пред телевизия Oranews депутатът от Демократическата партия (ДП), някогашен началник на дипломацията и някогашен министър на правораздаването Алдо Бумчи, съобщи, че след рухването на държавното управление на Рама опозицията ще отиде на избори, които съгласно него ще завоюва.
„ Ще отидем на избори и ще спечелим, само че те би трябвало да бъдат освободени от този човек. Докато го има Еди Рама, изборите няма да бъдат свободни.
Оттеглянето му е единственото политическо решение, след което отиваме на избори. Ние, обединената съпротива, отиваме на избори, с цел да позволим на страната да диша свободно”, сподели Бумчи.
Що се отнася до преустройството на държавното управление, което Рама направи тези дни Бумчи съобщи, че това е удостоверение за деградацията на държавното управление и суматохата на премиера.
" Тези ходове са плод на суматохата на Еди Рама и насъбрания неуспех, който не може да бъде прикрит от никаква агитация. След шест години е ясно, че става дума за крах.
Първото нещо е сривът на стопанската система. Половината от популацията е на ръба на оцеляването. Ако бъде заменена по-голяма част от членовете на държавното управление, това значи, че министър председателят е признал капитулацията “, сподели Бумчи.
В отговор на тези изказвания Рама реагира с подигравка на опозицията с фотомонтаж, оповестен в Инстаграм. На фотографията се виждат разнообразни опозиционни водачи, а под фотографията написа: “ Кога ще го свалите [правителството], годината към този момент свърши. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР