Албания въвежда вечерен час като част от усилията за спиране

...
Албания въвежда вечерен час като част от усилията за спиране
Коментари Харесай

И Албания въвежда вечерен час

Албания вкарва вечерен час като част от напъните за прекъсване на разпространяването на новия ковид след внезапно повишаване на случаите през последните няколко седмици. На всички жители ще бъде неразрешено да напущат домовете си от 22:00 до 06:00 часа. „ Ограниченото придвижване стартира в сряда, 11 ноември и ще продължи три седмици. Само хората на работа и незабавните служби са освободени от това решение “, сподели Мира Ракацоли, ръководител на комисията и заместник-министър на опазването на здравето и обществените грижи.
за публично хранене от 22:00 до 06:00 (с изключение на услугите за доставка), а обществената администрация, съгласно спецификата на бранша, ще работи онлайн или посредством ротация, при прецизно съблюдаване на протоколите.
 Съпругата на албанския президент бе санкционирана - не носела маска Съпругата на албанския президент бе санкционирана - не носела маска
Съпругата на президента на Албания Илир Мета, Моника Крюемади е санкционирана, тъй като е била без защитна маска, заяви МИА, представена от БГН...
През последните 24 часа от извършените 2 723 теста 563 или 21% от тестваните са позитивни. В същото време борбата с вируса е изгубена от 8 пациенти или 579 досега, до момента в който за благополучие 153 или общо 12 353 от общо 25 294 инфектирани са включени в листата на оздравелие, осведоми Министерството на здравеопазването и обществената отбрана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР