Албания се намира в черния списък на САЩ за страните,

...
Албания се намира в черния списък на САЩ за страните,
Коментари Харесай

Лидерът на опозицията в Албания: САЩ ни считат за държава от наркотрафиканти

Албания се намира в черния лист на Съединени американски щати за страните, където има най-вече пране на пари от наркотрафик и различен тип престъпност. Това сподели водачът на опозиционната Демократическа партия /ДП/ Люлзим Баша, съобщи БГНЕС.
" За първи път Държавният департамент на Съединени американски щати тази година сложи Албания в черния си лист. Страната ни се дефинира като страна, където има пране на пари, а банките правят големи парични прехвърляния от интернационален наркотрафик ", акцентира Баша.
Според него, " Държавният департамент единствено е удостоверил обвиняванията на опозицията за присъединяване на държавното управление и на премиера Еди Рама в наркотрафик ". Баша напомни, че в различен интернационален отчет от август тази година, Албания е сложена на трето място в листата с страни където има голям наркотрафик.
" Правителството на Рама затъва в престъпност и това нещо въздейства негативно върху задграничните вложения, които през миналите четири години на процедура ги няма ", сподели още Баша.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР