Албанец рани с автоматично оръжие двама сърби в южната част

...
Албанец рани с автоматично оръжие двама сърби в южната част
Коментари Харесай

Стрелба на Бъдни вечер изкара пак сърбите на барикадите в Косово

Албанец рани с автоматизирано оръжие двама сърби в южната част на Косово, включително един малолетен, по време на отбелязването на православния Бъдни вечер, заяви белградският вестник " Вечерне новости ", базирайки се на службата за Косово в сръбското държавно управление. 

Според изданието, Стефан Стоянович на 11 години и Милош Стоянович на 21 са ранени в Готовуша покрай Щръпце. В знак на митинг против въоръженото нахлуване против сръбски младежи локалните поданици блокираха районния път Урошевац - Щпърце край Готовуша, оповестява кореспондент на сръбската държавна телевизия.

Събралите се упорстват да се разкрие кой е стрелял и да се даде опция на сърбите да живеят спокойно и обикновено в тази част на Косово.
Директорът на Службата за Косово и Метохия Петър Петкович назова днешното въоръжено нахлуване против две сръбски момчета в Готовуша край Щръпце " опит за ликвидиране " и съобщи, че някой е желал да окървави Коледата на сърбите.
" Опит за ликвидиране на две сръбски момчета в Готовуша покрай Щръпце. Според локалните децата са били убити от албанец от движещо се транспортно средство. Милош и Стефан са с огнестрелни рани. Стреляно е по тях, до момента в който са били с коледна декорация. Някой е желал да окървави Коледа ", написа Петкович в Туитър.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР