Алавес надви Атлетико Мадрид с 1:0 у дома в среща

...
Алавес надви Атлетико Мадрид с 1:0 у дома в среща
Коментари Харесай

Алавес шокира Атлетико Мадрид

Алавес надделя Атлетико Мадрид с 1:0 вкъщи в среща от седмия кръг на испанската Ла Лига. Домакините стигнаха до успеха след ранния гол на централния бранител Виктор Лагуардия в 4-та минута. Това се оказа и единственият прецизен удар в очертанията на вратата, защитавана от стража на първенците Ян Облак.

През втората част „ дюшекчиите “ пробваха да трансформират развиването на дуела, само че се провалиха и по този начин изгубиха за първи път от началото на акцията в Ла Лига. Тимът на Диего Симеоне продължи с неубедителните си изяви, откакто обърна късно Хетафе в предходния кръг, само че преди този момент не съумя да вкара поредно на Порто и Атлетик Билбао при нулевите равенства надлежно в Шампионска лига и Ла Лига.

Атлетико може да изостане от градския си противник Реал на пет точки при триумф на Кралския клуб над Виляреал в къщи. Алавес остава в зоната на изпадащите, само че записа първи точки през сезона. В идващия кръг Атлетико приема Барселона, до момента в който Алавес гостува на Атлетик Билбао.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР