Алан Дзагоев обяви края на своята футболна кариера. 33-годишният бивш

...
Алан Дзагоев обяви края на своята футболна кариера. 33-годишният бивш
Коментари Харесай

Популярен руски футболист сложи край на кариерата си

Алан Дзагоев разгласи края на своята футболна кариера. 33-годишният някогашен съветски национал за последно игра в гръцкия Ламия. Дзагоев има 58 мача за националния тим на страната си, само че се отхвърли след Световното състезание през 2018 година

" Реших да приключа професионалната си кариера. Контузиите при мен като че ли нямат край. Първо имах проблем с подколянното сухожилие, по-късно получих разтежение на прасеца на левия крайник. Травмите ме преследват непрекъснато през последните пет години и това е повода да взема това решение толкоз ненадейно. Животът не свършва дотук, футболът също. Вече имам проекти за бъдещето си ", изясни Дзагоев.

В края на септември той подписа с гръцкия Ламия като свободен сътрудник, само че непрекъснатите травми бяха в основата на разтрогването на контракта. Дзагоев дебютира за Ламия на 20 октомври и изигра общо 14 минути за гръцкия клуб.

Дзагоев изкара огромна част от кариерата си в ЦСКА Москва, с който има три шампионски трофеи на Русия и завоюва Купата и Суперкупата на страната по 4 пъти. Той има 77 гола и 93 асистенции в 395 мача за клуба.
 Алан Дзагоев от ЦСКА (Москва): Трябва да се реваншираме пред нашите почитатели
Звездата на ЦСКА (Москва): Трябва да се реваншираме пред нашите почитатели

" Най-важното е да си вземем поука "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР