Алакх Ниранджан предвижда нов кървав конфликт в Чечня с отделяне

...
Алакх Ниранджан предвижда нов кървав конфликт в Чечня с отделяне
Коментари Харесай

Индийски астролог: След Украйна Русия затъва в гражданска война

Алакх Ниранджан планува нов кървясъл спор в Чечня с обособяване на републиките от Северен Кавказ

След несполучливия ѝ поход в Украйна, Русия ще затъне в революция, като спорът ще стартира от Северен Кавказ, по-точно от Чечня, планува индийският астролог Алакх Ниранджан.

Той твърди, че третата чеченска война ще е не по-малко кървава от първите две, само че ще завърши с разединение на тази и близките републики в Северен Кавказ от Русия, която ще бъде доста отслабена като страна. Това той споделя в последната си видеопрогноза, отдадена напълно на Чечня, която бе оповестена на 18 август.

„ Доколкото Чечня към момента е част от Русия, нейната и мунданната карта на Русия доста се преплитат “, споделя той. Ниранджан поддържа три канала в YouTube – на съветски, хинди и британски език. Повечето му прогнози за някогашния Съветски съюз са в рускоезичния канал, доколкото индийската аудитория се вълнува на първо място от лъкатушещите връзки със прилежащ Пакистан.

Астрологът се оказа съвсем единственият, дружно с беларуската астроложка Татяна Калинина, който предвижда задоволително тъкмо актуалната война в Украйна. Още през 2020 година той предвижда, че Русия ще се втурне в „ несполучлив боен поход “ против прилежаща страна, след което спорът ще се придвижи на нейната лична територия.

Тогава обаче астрологът към момента не беше убеден къде тъкмо ще се случват бойните дейности. Миналата година планува, че експанзията ще е точно към Украйна. А със настоящето си видео предвижда и от кое място ще тръгне идната революция в Русия.
 Чечня (оцветена е в червено) на картата на Русия
Като основа за си Ниранджан преглежда мунданна (политическа) карта на Чечня, издигната върху датата на единственото волеизявление, направено в миналото от чеченците – избора на Конгрес и президент на чеченския народ на 1 ноември 1991 година. Именно тогава е разгласен държавен суверенитет на Чечня върху нейната територия.

„ Макар в последващите си дейности Русия да анулира тези решения, картата, учредена върху тази дата, работи, тъй като тя тъкмо отразява и двете чеченски войни, и доста други събития, случили се в Чечня, както и характера на самата чеченска нация “, твърди Ниранджан.

От картата се вижда, че и двете руско-чеченски войни – първата, траяла от декември 1994 до август 1996, и втората от 1999 година, не вземат решение казуса, а единствено го отсрочват във времето. Една от задачите на Украйна в актуалната война, твърди астрологът, ще е да се изтласка Русия от Черно море. Това ще бъде направено, като Украйна подкрепи и даже подтикне Чечня и останалите кавказки републики към разединение от Русия, с цел да изгуби тя изход към морето.

Украйна първа ще признае независимостта на Ичкерия (каквото име си бе определила Чечня в късите моменти на самостоятелност през 90-те години). Войната ще коства ужасно доста животи, само че в последна сметка ще приключи с победа на страните от Северен Кавказ, планува Ниранджан.



В България единственият човек, който в миналото е правил съответна прогноза за бъдещата орис на Русия, и то тъкмо в настоящия интервал, е новозагорската пророчица Слава Саврюкова. Починала през далечната 1991 година, нейните предсказания се отнасят за много години напред. Те могат да се видят и чуят в документалния .

„ Слава “ от 2011 година на сценариста и режисьор Христо Нанев. Освен всичко друго, в него през свидетелствата на доцент Лилия Методиева от Софийския университет и културолога доцент Александър Рождественски се споделя за бъдещото нахлуване на Китай над към този момент отслабената Русия и заграбването на Сибир.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР