Ал Пачино има връзка с Нур Алфала, която е бивша

...
Ал Пачино има връзка с Нур Алфала, която е бивша
Коментари Харесай

28-годишна ли е новата любима на 81-годишния Ал Пачино?

" Ал Пачино има връзка с Нур Алфала, която е някогашна половинка на артиста Мик Джагър ", побърза да съобщи американската преса, базирайки изказванието си върху папарашки фотоси, показващи по какъв начин двамата напущат дружно италианския ресторант " Felix Trattoria ", намиращ се във Венис Бийч, щата Калифорния, написа life.dir.bg.

Кадрите в действителност демонстрират по какъв начин 81-годишният артист и 28-годишната продуцентка се качват в еднакъв автомобил, с който напущат мястото. Дали сред тях фактически се случва нещо?

Съдейки по изображенията, множеството хора напълно разумно биха заключили, че отговорът на този въпрос е позитивен, представяйки си по какъв начин малко по-рано двамата са били на сантиментална вечеря, радвайки се на компанията на другия. Особено в случай че наскоро звездата от " Кръстникът " се раздели с израелската си колежка Мейтал Дохан, която е с 42 година по-млада от него, а почти по същото време вицепрезидентката на компанията " Lynda Obst Productions ", част от " Paramount Pictures ", срещала се в предишното с вокалиста на " Rolling Stones ", призна, че възрастовата разлика с сътрудниците ѝ в никакъв случай не я е тормозила.

Истината зад визитата им в ресторанта е, че двамата въобще не са били сами в заведението. Всъщност те са прекарали вечерта със свои другари, измежду които и холивудската звезда Джейсън Мамоа, след галерия на художника Джулиан Шнабел в Лос Анджелис, с цел да отпразнуват триумфа ѝ.

" Една невероятна нощ! Толкова се веселя, че я споделям с същински митове ", написа екранният Аквамен към своя по-късна обява в Инстаграм, показваща групата, на която Пачино и Алфала стоят един до различен, само че напълно не в рискова непосредственост, свидетелстваща за мощно привличане посред им, разказано в редица материали на задграничната преса.

Както се споделя обаче, във всяка нечиста сделка има доза истина, дали този случай ще удостовери въпросното изказване, или ще бъде от дребното му изключения, каквито въпреки всичко има, занапред следва да разберем. Засега е известно, че и двамата са необвързани, откакто артистът от " Мъже за образец " се раздели преди 2 години със своята тогавашна възлюбена.

" Честно казано, той към този момент е възрастен човек, тъй че, даже с цялата ми обич, това просто нямаше по какъв начин да продължи ", сподели Мейтал Дохан пред сп. " La " Isha ", малко откакто сложиха завършек на романса си.

От друга страна, преди време таблоидите обвързаха Нур с Клинт Истууд, откакто двамата бяха снимани да вечерят дружно. Това се случи, откакто с Джагър взеха решение да поемат по разнообразни пътища, след съвсем 2-годишна спекулация, показва източник на в. " Daily Mail ". Тогава обаче тя опроверга слуховете, изтъквайки, че сред нея и кино величието има единствено и само другарство и нищо повече.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР