Актьорите се отказват от много неща, за да получат роля

...
Актьорите се отказват от много неща, за да получат роля
Коментари Харесай

Жертвите, които са правили актьорите заради роли

Актьорите се отхвърлят от доста неща, с цел да получат роля във филм или сериал. Най-пресният образец е този на Хоакин Финикс (44 г.), който е неразпознаваем, откакто получи основната роля в новия филм за Жокера.
В средата на септември 2018 година Финикс се появи на филмовия фестивал в Торонто, където шокира публиката с външния си тип. Финикс е толкоз измършавял, че почитателите му разясниха в обществените мрежи, че това е белег на безспорна посветеност в новата му роля и че наподобява на същинския Джокер от комиксите за Батман, напомня БГНЕС.
" Но, по дяволите, в този момент наподобява ужасно ", съгласиха се почитателите му.
Във филмовата промишленост има доста образци за остра загуба на тегло или затлъстяване за избрана роля.
Крисчън Бейл, поради кино лентата " Механикът ", е измършавял с цели 30 кг и се е придържал към фразата " по-малкото е повече ". Той е изяждал дневно единствено по една ябълка или консерва риба звук.
Зрителите се майтапят, че Финикс е измършавял фрапантно тъкмо тъй като е следвал инструкциите на Бейл за загуба на килограми.

" Трудно е да отслабнеш или да напълнееш за дадена роля, само че правиш това, което е нужно. Когато един път преминеш през този развой, знаеш какво да очакваш в бъдеще, само че поради това и страдаш повече ", споделя Финикс.
За разлика от предходните двама артисти, за ролята си на скришен сътрудник във кино лентата " Сириана " Джордж Клуни се наложило да напълнее с 14 кг. Агентът, който не е бил на терен от години, е трябвало да бъде претворен от Джордж като човек със " занемарен " тип.
" Ядях единствено пастети към месец. Ядях ги, до момента в който не ми станеше неприятно ", признава Клуни.
Почти същото е претърпяла и Рене Зелуегър, изиграла основната роля в " Дневникът на Бриджит Джоунс ". Тя трябвало да качи до 10 кг, тъй като в историята героинята й се бори с наднормено тегло. Рене непрекъснато се тъпчела с торти, кроасани и нездравословни храни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР