Актьорът Зак Ефрон лично е потвърдил, че наскоро се е

...
Актьорът Зак Ефрон лично е потвърдил, че наскоро се е
Коментари Харесай

Актьорът Зак Ефрон се е „съвзел бързо“ от опасна инфекция

Актьорът Зак Ефрон персонално е удостоверил , че неотдавна се е разболял, до момента в който е снимал приключенско риалити в Папуа Нова Гвинея , оповестяват Ройтерс и Контактмюзик.

Нарушавайки мълчанието си по отношение на известията в австралийски медии, че е бил приет в болница със сериозна зараза - коремен тиф или сходна бактериална болест, 32-годишният Ефрон е написал в Twitter, че се е завърнал вкъщи за празниците с приятелите и фамилията.

„ Изключително съм признателен на всички, които ми протегнаха ръка. Разболях се в Папуа Нова Гвинея, само че се съвзех бързо . Вече съм вкъщи за празниците с приятелите и фамилията. Благодаря на всички за обичта и загрижеността. Ще се забележим през 2020 година “, гласи обявата на артиста, съпроводена от фотография, на която е заобиколен от локални фамилии.
 
Very thankful to everyone who has reached out.
I did get sick in Papua New Guinea but I bounced back quick and finished an amazing 3 weeks in P.N.G.
I’m home for the holidays with my friends and family. Thanks for all the love and concern, see you in 2020!
— Zac Efron (@ZacEfron)
Според изявленията Зак Ефрон е бил откаран в болница в Бризбейн, Австралия, като обстановката е била „ на живот и гибел “. Актьорът е бил нормализиран и изместен в частната болница „ Сейнт Андрюс “. След като е бил лекуван в продължение на няколко дни, Ефрон е бил изписан и е получил позволение да се завърне вкъщи в Съединени американски щати.

Актьорът се е намирал в Папуа Нова Гвинея за фотосите на приключенската поредност „ Killing Zac Efron “ („ Да убиеш Зак Ефрон “) , предопределена за идната мобилна видео платформа Quibi, която ще бъде стартирана през април 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР