Актьорът Робърт Дауни младши притежава впечатляваща колекция от класически модели

...
Актьорът Робърт Дауни младши притежава впечатляваща колекция от класически модели
Коментари Харесай

Робърт Дауни младши ще води шоу за класически модели автомобили

Актьорът Робърт Дауни младши има впечатляваща сбирка от типичен модели коли, заяви АП. Сега артистът ще се появи в ретроспективно шоу " Мечтаните коли на Дауни " ( " Downey`s Dream Cars " ), което дебютира в четвъртък.

" Заплащането и премиите в никакъв случай не са ме стимулирали ", сподели Робърт Дауни младши на премиерата през предходната седмица в автомобилния музей " Питърсън " в Лос Анджелис.

Въпреки че новото шоу е предопределено най-много за хора, притежаващи типичен модели, задачата му не е да лимитира аудиторията. Дауни обръща внимание и на преимуществата на екологичните технологии. " Това беше концепцията, да се опитаме да бъдем новаторски ", сподели той.

Във всеки епизод артистът ще отстъпва някое от скъпите си притежания на специалисти, които ще модифицират неговите типичен коли. Целта е те да станат по-щадящи за околната среда.

 
Снимка: Българска телеграфна агенция
 

Автомобилите ще се модифицират в електрически, работещи с биогорива. Робърт Дауни младши се надява, че това ще бъде част от бъдещото стабилно развиване.

Шоуто въпреки всичко е за коли и технологии, само че артистът демонстрира изненадваща носталгия. Предаването е и прозорец към неговото израстване, проблемите с опиатите, годините преди " Железният човек " и присъединяване във вселената на " Марвел ".

Сюзан Дауни е изпълнителен продуцент на шоуто. Тя постоянно работи със брачна половинка си и споделя неговия екоактивизъм. Сюзан Дауни сподели, че и тя, и Робърт Дауни младши усещат персонална отговорност в битката с климатичните промени. През последните години артистът от ден на ден се асоциира с екологичната идея, изключително след вложенията му в устойчиви технологии и изкуствен интелект.

В епизодите на шоуто Дауни ще обърне внимание на неналичието на групова воля за битка против климатичните промени. " Винаги при появяването на технология с евентуално значимо влияние е имало примес от страхове и очаквания. Смятам, че и двете страсти би трябвало да бъдат смекчени ", сподели той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР