Актьорът проговори за личния си живот навръх рождения си ден.

...
Актьорът проговори за личния си живот навръх рождения си ден.
Коментари Харесай

Димитър Рачков проговори за новата си любов

Актьорът проговори за персоналния си живот точно на рождения си ден. Очевидно от казаното от него, шумно афишираната му връзка с Анита е наложила незабавно безмълвие за новата му половинка.

" Когато има интелигентни хора няма по какъв начин да не запазите положителни връзки с някогашните ", призна Димитър Рачков, който навърши 51 години. Той засяга обаче връзката си с майката на сина му - сценаристката Христина Апостолова, с която неотдавна направиха общ план - сериалът " Всичко за сина ми ".

За някогашната си възлюбена Анита Димитрова обаче не беше изключително хвалебствен. " Умея да преценявам хората на 99% %, лъгал съм се за 1% до момента. Обикновено мога да ги преценява при първа-втора среща ", изясни Митко, като евентуално в тези думи визираше точно русокоската.

На въпроса на репортерката на " На кафе " Елизабет Методиева " Ерген ли си? ", Рачков с половин уста подсказа, че не е свободен, въпреки и да флиртуваше от самото начало на изявлението.

" Нали знаеш, че любовта изисква тишина и успокоение. Аз в никакъв случай не съм знаел за какво съм толкоз забавен по отношение на персоналния ми живот. Нито съм плейбой като Дарин Ангелов, който има височина, харизма... Иначе съм непрекъснато във всевъзможни връзки съгласно писанията, само че аз се развличам с тези неща. Не давам изявленията за персоналния си живот ", разяснява тематиката артистът.

Той проговори и за връзките си с естрададжията Веселин Маринов. " Относно баджанаците, Веско е доста добър човек. Уникален експерт. Това, което вършим, по този начин сме решили, по този начин го вършим и то в името на феновете. Не съм в неприятни връзки с него, само че може от време на време да прехвърчат искри сред нас. Мога да разгадавам на него, няма случай, в който да му се обадя и да му кажа би ли пристигнал и той да ми откаже. Иначе ние си приказваме на Бат Веско и Бат Митко ", описа любимеца на Маги Халваджиян.

Рачков акцентира, че обича да е заобиколен от чисти и почтени хора, като даде образец със Софи Маринова.

" Такива хора са необичайност, доста станаха лицемери, използвачи, гледат да те употребяват за нещо ", не скри разочарованието си водещия на " Като две капки вода ". За край артистът показа и това, че внимава доста с пороците, с цел да не се изложи обществено.

" Забранил съм си да се посрамвам в действителния живот. Не желая в никакъв случай да ме виждат в нетрезво положение, да карам пил.. Сложил съм си на тези неща тотална възбрана. Обичам да има правила, да има закони и да ги съблюдавам. Сигурно и аз бъркам от време на време, няма по какъв начин, само че не съм от тези, които ще звънят и да заобикалят посредством връзкарството ", безапелационен е той, написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР