ЕКСКЛУЗИВНО: Кампанията на Байдън се прицелва срещу бившия президент Тръмп

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Кампанията на Байдън се прицелва срещу бившия президент Тръмп
Коментари Харесай

Кампанията на Байдън е силно засегната от смяната на марихуаната от Министерството на правосъдието, „пуши“ Тръмп за бездействие по време на мандата му

ЕКСКЛУЗИВНО: Кампанията на Байдън се прицелва против някогашния президент Тръмп след хода на администрацията да облекчи федералната марихуана ограничавания.

Президентът Байдън разгласи „ монументалната “ смяна в политиката за марихуаната в четвъртък във видеоклип, оповестен в обществените медии, като сложи началото на развой за прекласифициране на лекарството от лимитирано вещество от лист I на лист III.

„ Просто е, Джо Байдън пуши сънливо Дон за доставка за американския народ. След четири години на всевъзможни приказки, всички провали от страна на Доналд Тръмп, Джо Байдън съблюдава обещанието си по отношение на политиката за марихуаната, напредване на Америка напред и правене на Америка по-безопасна “, сподели представителят на акцията на Байдън Джеймс Сингър пред Fox News Digital след известието.

„ Доналд Тръмп сгреши във връзка с политиката за марихуаната и направи Америка по-малко безвредна, наранявайки младите хора и цветнокожите общнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР