Актьорът от хитовия сериал Stranger Things (Непознати неща) Матю Модайн

...
Актьорът от хитовия сериал Stranger Things (Непознати неща) Матю Модайн
Коментари Харесай

Звезда от хитов сериал ще венчае колежката си

Актьорът от хитовия сериал Stranger Things ( " Непознати неща " ) Матю Модайн сподели, че ще управлява сватбата на своята сътрудник Мили Боби Браун и Джейк Бонджови, синът на Джон Бон Джоуви.

Модайн играе доктор Мартин Бренер, " баща " на героинята на Браун Единадесет в научно-фантастичния сериал на Netflix.

Той показа на Access Daily, че към този момент е написал сватбените обети.

" Имам лиценз за сватба на хора и Мили реши, че ще е ужасно, а по-късно Джейк сподели, че това би било невероятна концепция “, сподели Модайн.

Той добави, че двойката " харесва това, което им написах, с цел да се заловен за ръце и да станат брачен партньор и брачна половинка “.

65-годишният артист сподели, че до момента е водил единствено една сватбена гала, само че е " толкоз красиво нещо да можеш да съединиш двама души в заветен брак ".

Звездната двойка се среща от 2021 година и разгласи годежа си през 2023 година

Публикувайки своя фотография с Бонджови, британската актриса написа тогава: " Обичам те към този момент три лета, скъпи, желая ги всичките “.

Дата за сватбената им гала не е оповестена обществено. Джон Бон Джоуви обаче няма да пее на звездната женитба.

През февруари Браун сподели пред The Tonight Show, че Бонджови й е предложил брак под водата на отмора, тъй като и двамата са се свързали поради любовта си към гмуркането.

20-годишната актриса стана известна като дете-звезда в хитовия сериал на Netflix, като идният пети сезон ще бъде последният на сериала.

Модайн е прочут от доста филми, в това число " Пълно бойно снаряжение “ и " Черният рицар: Възраждането “, и се появява в наградения с " Оскар “ " Опенхаймер ".

21-годишният Бонджови, едно от четирите деца на рок звездата Бон Джоуви, неотдавна получи втората си огромна актьорска роля във кино лентата Rockbottom.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР