Актьорът Ники Станоев даде висока оценка на бившия президент на

...
Актьорът Ники Станоев даде висока оценка на бившия президент на
Коментари Харесай

Ники Станоев коментира Тръмп: Той е актьор еквилибрист

Актьорът Ники Станоев даде висока оценка на някогашния президент на Съединени американски щати и претендент за нов мандат Доналд Тръмп като шоумен. “Той е артист еквилибрист. Преди всичко е шоумен, преди бизнеса, преди политиката ”, разяснява комикът.

Думите му бяха по отношение на думите на Тръмп, че в случай че европейските страни не заплащат задоволително за защита в границите на НАТО, не би трябвало да разчитат на помощта на Съединени американски щати при положение, че той е президент.

Коментарът беше изработен по Нова телевизия в предаването “Пресечна точка ”. Основна тематика в него беше 20-годишнината от влизането ни в НАТО. Всички участници се съгласиха, че България няма опция за отбрана отвън Алианса.



“Ако остатем сами, ние не сме като Украйна да се защитим сами ”, означи адвокатката Йорданка Бекирска.



Бившият началник на ЦИК Александър Андреев пък акцентира, че НАТО не е единствено боен, а и политически съюз, учреден на полезности. Той обаче акцентира, че Европейски Съюз би трябвало да работи за повишение на независимата си отбранителна дарба, при положение, че сюжета на Тръмп от предизборната му акция стане действителност.

“Няма какво да вършим, в случай че излезем от НАТО ”, разяснява простичко артистът Ники Станоев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР