Актьорът Ненчо Балабанов ще посрещне участниците нта Сделка или

...
Актьорът Ненчо Балабанов ще посрещне участниците нта  Сделка или
Коментари Харесай

Стана ясен водещият на емблематичното предаване Сделка или не, което се завръща от септември

Актьорът Ненчо Балабанов ще посрещне участниците нта " Сделка или не " в изцяло актуализирано студио, където ги чакат 24 кутии, криещи суми от 1 ст. до 100 000 лева Зрителите ще могат да гледат новите епизоди на един от най-успешните развлекателни формати всеки работен ден от 18:00 ч.

" Много съм благополучен да бъда водещ на това вълнуващо и доста обичано предаване. С неспокойствие чакам да стартират фотосите. За мен ще е и огромно предизвикването, тъй като в " Сделка или не “ има нюанси сред смеха и сериозното. Това е една неповторима игра, в която хората по едно и също време се забавляват, могат да завоюват пари, а феновете пък - да се разтоварят и ухилен пред тв приемника в края на работния ден “, показа Балабанов пред Нова телевизия.

" Сделка или не “ започва излъчването си в българския ефир през 2005 година За 10 сезона в играта присъединяване са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лв., а 7 щастливци печелят огромната премия.

Всеки желаещ да се включи в предизвикателство може да го направи като попълни кастинг форма за присъединяване в предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР