Актьорът недоумява как моделката се е ваксинирала срещу COVID-19 преди

...
Актьорът недоумява как моделката се е ваксинирала срещу COVID-19 преди
Коментари Харесай

Поппандов скочи на Гери Дончева: Коя е тази, че се ваксинира преди лекари и учители?

 Актьорът недоумява по какъв начин моделката се е ваксинирала против COVID-19 преди редица лекари, учители и хора в рисковата група. Както е известно, тв водещата бе едно от първите известни лица, ваксинирана против рисковия вирус. Красавицата се дореди до " скъпата течност ", тъй като работи като пиар в столична болница. Моделката даже разгласява видео в обществената мрежа, до момента в който иглата пробожда ръката й.

" Не е редно тя да се имунизира - сподели пред " " Поппандов. - Лошото у нас е, че няма прецизен ред на слагане на имунизацията. Също желая да попитам и за какво се имунизират общинските съветници в Сандански? Тези ли са на първа линия? За тях ли е най-необходимо да се имунизират - за общинари и моделки. Първо би трябвало да се сложи имунизация на всички лекари. След това на учителите. Следващите би трябвало да са възрастните - включително и аз. А не млади и здрави хора. Естественото, че бих се ваксинирал. Чакам си реда ", сподели още звездата от " Оркестър без име ".

Самата Гери Дончева също се изрече по проблема с нейната ваксина против COVID-19. Красивата моделка си навлече гнева на куп хора, откакто по време на процедурата бе облечена със секси черна рокля. Това също отприщи вълна от неодобрение, както и, несъмнено, нейното имунизиране.

" Работата в болничното заведение ми даде опцията да съм измежду първите, които имат допир с чудотворната течност и се веселя, че мога да дам образец с действието си на всички тези, които изпитват страхове, имат подозрения за тайни теории и имат неустановеност ", споделя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР