Актьорът на Marvel Джеръми Ренър е в критично, но стабилно

...
Актьорът на Marvel Джеръми Ренър е в критично, но стабилно
Коментари Харесай

Холивудски актьор в критично състояние след инцидент


Актьорът на Marvel Джеръми Ренър е в сериозно, само че устойчиво положение в болница след случай, станал по време на разчистване на сняг, написа БГНЕС.

Говорител на звездата съобщи пред Deadline, че 51-годишният артист е бил откаран в болница в неделя след случая в дома му покрай Рино, Невада.

Ренър " получава отлични грижи " след " случая, обвързван с метеорологичните условия ".

Зимната стихия в Съединени американски щати провокира и спиране на електрозахранването и наложи анулацията на хиляди полети, а десетки хора изгубиха живота си в изискванията на снежна стихия.

Местният чиновник по публичната информация Кристин Виети съобщи пред The Hollywood Reporter, че Ренър е бил откаран в локална болница и че той е единственият участник в случая.

Екипът за следствие на тежки катастрофи към шерифската работа на окръг Уашо изследва събитията на случая, добави тя.

Ренър евентуално е най-известен с ролята си на Ястребово око във филмовата галактика на Марвел.

Участвал е и във филми като „ Войната е опиум ”, за който получи номинация за Оскар за най-хубав артист, „ Американска скица ” и „ Мисията невъзможна – режим Фантом ”.

Ренър е номиниран и за " Оскар " за най-хубав поддържащ артист за ролята си в " Градът ".

Понастоящем той взе участие в сериала на Paramount+ „ The Mayor Of Kingstown ”, а неотдавна видя по какъв начин измисленият от него пикантен сос със лична марка се появява в " Glass Onion: A Knives Out Mystery ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР