Актьорът Мел Гибсън е бил настанен в болница, след като

...
Актьорът Мел Гибсън е бил настанен в болница, след като
Коментари Харесай

Разкриха с кое лекарство Мел Гибсън се е излекувал от COVID-19

Актьорът Мел Гибсън е бил настанен в болница, откакто се заразил с ковид. Това оповестява БГНЕС.

Пред „ Дейли мейл” сътрудникът на 64-годишната холивудска звезда съобщи: „ Той беше с позитивен тест през април и прекара седмица в болница. Лекуван бе с медикамента "Ремдисивир " и от този момент неведнъж е давал негативни проби за вируса и позитивни - за антитела ".

Наскоро Гибсън беше видян в града с дългогодишната си партньорка Розалин Рос (30). Актьорът наподобява изцяло възобновен. Връзката им беше официализирана през 2014 година и те станаха родители през 2017 година Синът им Ларс Джерард е деветото дете на Гибсън и първото на Рос.

Холивудската звезда все по-рядко се появява на огромен екран. Тази година обаче се чака той да се завърне с филмите "Boss Level " и "Waldo ", чието снимане се забави поради пандемията от ковид.

Напоследък името на артиста постоянно е забъркано в кавги. От няколко години Гибсън е упрекван в непочтено държание, което се отрази доста на неговата известност. Миналия юни Уинона Райдър твърдеше, че по време на празненство артистът е направил антисемитски и хомофобски изявления. Гибсън отхвърли обвиняванията и назова актрисата "лъжкиня ".

Преди това Шарън Стоун разкри в изявление, че артистът й е попречил да играе роля в един от филмите си, наричайки я "твърде остаряла ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР