Актьорът Майкъл Дългас ще получи почетна Златна палма на кинофестивала

...
Актьорът Майкъл Дългас ще получи почетна Златна палма на кинофестивала
Коментари Харесай

Актьорът Майкъл Дългас ще получи почетна "Златна палма" на кинофестивала в Кан

Актьорът Майкъл Дългас ще получи почетна " Златна палма " на кинофестивала в Кан,. Той ще получи оценката на 16 май, когато е. Организаторите пишат, че премията ще му бъде връчена като " самопризнание за блестящата му кариера и отдаденост на киното ".

 Новият филм с Джони Деп ще открие кинофестивала в Кан Новият филм с Джони Деп ще открие кинофестивала в Кан
" Винаги е като глътка пресен въздух да бъдеш на фестивала в Кан, който от дълго време се е трансформирал в прелестна платформа за смели създатели, артистична смелост и съвършенство в разказването на истории ", сподели Дъглас.

В чест на артиста на кинофестивала ще бъде излъчен и документалният филм " Майкъл Дъглас, Блудният наследник " на Амине Места. Той ще може да бъде гледан на уеб страницата на фестивала в продължение на два дни - от 14 май от 18:00 до 16 май от 18:00 часа.

Досега четири кино лентата са били част от конкурсната стратегия в Кан: " Китайски синдром " на режисьора Джеймс Бриджис през 1979 година, " Първичен инстинкт " на Пол Верховен през 1992 година, " Пропадане " на Джоуел Шумахер през 1993 година и " Зад свещника: Моят живот с Либераче " на Стивън Содърбърг през 2013 година

Баща му -, беше ръководител на журито на фестивала през 1980 година Председател на журито тази година е шведският режисьор Рубен Йостлунд, който завоюва втората си премия " Златна палма " предходната година за кино лентата " Идиотският триъгълник ". Кинофестивалът ще продължи до 27 май.

 Филми на Кен Лоуч, Тод Хейнс и Джейлан са в формалната селекция на фестивала в Кан Филми на Кен Лоуч, Тод Хейнс и Джейлан са в формалната селекция на фестивала в Кан
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР