Актьорът Матю Макконъхи, спечелил Оскар за филма Клубът на купувачите

...
Актьорът Матю Макконъхи, спечелил Оскар за филма Клубът на купувачите
Коментари Харесай

Превръщането на Матю Макконъхи от актьор в кандидат губернатор


Актьорът Матю Макконъхи, спечелил " Оскар " за кино лентата " Клубът на купувачите от Далас ", обмисля да се кандидатира за губернатор на родния си щат Тексас, вероятно като претендент на трета партия през идната година.

" Обсъжда се. Това е вероятен вид ", споделя 52-годишният Макконъхи пред Агенция Франс Прес.

" Аз станах татко. Животът ми закупи откровен и бездънен смисъл. Вече съм в понеделник сутринта на живота си, а не в събота следобяд ", изясни Макконъхи аргументите в последно време да избира по-сериозни функции, а не такива в сантиментални комедии.

Политическите му упоритости провокират неспокойствие в демократичните среди и изключително в тези, които са ужасени от губернатора на Тексас Грег Абът, подписал мощно рестриктивен закон, забраняващ абортите. Неотдавнашно изследване на Тексаския университет в Тайлър сподели, че Макконъхи би се справил по-добре против Абът, в сравнение с евентуалният кандидат на демократите Бето О`Рурк.

" Бих се нарекъл нападателен центрист. Не тъй като това е мястото на сивото и компромиса... Мисля, че през днешния ден това е синоним на смелост, на хората отвън закона ", декларира той.

" Понякога би трябвало да отидеш " наляво ", от време на време би трябвало да отидеш " надясно ". Има хора от по този начин нареченото дясно и от по този начин нареченото ляво, които в разнообразни моменти са по-добри за съответната работа. Не бих споделил, че съм се интересувал от политика от най-ранна възраст. Интересувал съм се от правораздаване ", сподели Макконъхи.

Ако Макконъхи реши да се кандидатира за най-високия пост в щата, той ще би трябвало да подаде документи до 13 декември.

За Макконъхи, който продължава да играе и да управлява своята фондация Just Keep Livin` за гимназисти, решението ще се сведе до това " къде и по какъв начин мога да бъда най-полезен? ":

" Аз не се опасявам от риска. Но в действителност би трябвало да си задам въпроса за него и да си отговоря ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР