Актьорът Колин Фърт и съпругата му - продуцентката и режисьорка

...
Актьорът Колин Фърт и съпругата му - продуцентката и режисьорка
Коментари Харесай

Колин Фърт се е разделил тайно със съпругата си през 2015 година


Актьорът Колин Фърт и брачната половинка му - продуцентката и режисьорка Ливия Гуиджиоли, оповестиха, че са се разделили скрито през 2015 година.... само че единствено за малко. Те оповестиха новината едвам в този момент, откакто в петък изтекоха правосъдни документи и стана ясно, че двамата са били забъркани в полицейско следствие против журналиста Марко Бранкачиа.

Според сведенията, по време на "почивката си от брака", брачната половинка на Фърт залитва по Бранкачиа, който е неин другар от детството. След като взема решението да се върне при брачна половинка си обаче, той стартира да я тероризира с "плашещи известия и телефонни обаждания". Събитията карат Фърт и Гуиджоли да подадат взаимно недоволство против журналиста.

"Преди няколко години Колин и Ливия взеха решение да се разделят. През това време Ливия имаше къса връзка с някогашния им другар господин Бранкачиа. След това семейство Фърт се събра още веднъж. Г-н Бранкачиа обаче стартира отблъскващ тормоз, който продължи няколко месеца. По-голяма част даже е документирана. По очевадни аргументи, семейство Фърт в никакъв случай не са имали желанието да оповестяват обществено този въпрос", съобщи представителят на двойката за в. "Таймс".

Пред същото издание италианският публицист отхвърли обвиняванията и съобщи, че след раздялата си с Ливия е контактувал с нея и брачна половинка й единствено три пъти.

"Моето "преследване" се показва в две известия през WhatsApp, откакто тя постави завършек на връзката ни през юни 2016 година, както и един имейл", отбрани се той и я упрекна, че в действителност тя е била тази, която му е изпращала хиляди известия, фотоси, видеа и даже собствен дневник.

Справка демонстрира, че 55-годишният публицист работи към италианската осведомителна организация ANSA, където е интернационален кореспондент.

Фърт и Ливия Гуиджиоли са женени от 21 години и имат две деца. От години фамилията живее дружно в Италия, като Фърт пътува отвън нея единствено когато би трябвало да снима нов филм. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР