Актьорът Кийт Харингтън, който изигра Джон Сноу в поредицата Играта

...
Актьорът Кийт Харингтън, който изигра Джон Сноу в поредицата Играта
Коментари Харесай

Джон Сноу от "Игра на Тронове" направи нещо ужасяващо, жена му отвори хладилника и се обля в сълзи

Актьорът Кийт Харингтън, който изигра Джон Сноу в поредицата " Играта на троновете ", сподели на английското танцово шоу " Джонатан Рос " по какъв начин е уплашил приятелката си Роуз Лесли, съобщи Фостър.

Харингтън призна, че в фамилията му доста харесват първоаприлските смешки. Той описа какъв номер е спретнал тази година на приятелката си, поставяйки в хладилника една отрязана глава, сходна на неговата.



Видеото, което бе показано по време на шоуто, демонстрира по какъв начин Лесли отваря вратата на хладилника и вижда подправената глава сложена на един от рафтовете. Жената пада на колене и изпада в нервност. " Роуз се разплака, а аз изскочих с фразата " първоаприлска смешка! " - сподели Харингтън, обяснявайки, че фамилията на брачната половинка му не било привикнало да чества първи април.

Кит Харингтън е най-известен с ролята си на Джон Сноу в известния ефирен сериал " Игра на тронове ", той също взе участие във филми като " Помпей ", " Спомени от бъдещето " и " Духове: по-голямото положително ". С жена си Роуз Лесли, той се среща по време на фотосите на сериала. През септември тази година, двойката заяви за връзката си.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР