Актьорът Ивайло Василев Захариев, който стана известен с ролята си

...
Актьорът Ивайло Василев Захариев, който стана известен с ролята си
Коментари Харесай

Ивайло Захариев съди БНТ заради Под прикритие

Актьорът Ивайло Василев Захариев, който стана прочут с ролята си в " Под прикритие ", разгласи в Тик Ток, че съди Българска национална телевизия точно поради сериала.

 

Любимият на хиляди българи сериал бе предаван в интервала 2011 – 2016 година точно в ефира на Българска национална телевизия. Той има пет сезона.

Захариев разяснява завръщането на " Под прикритие " на дребния екран, като сподели: " Това е ужасно! ", след което обаче съобщи, че води дело с Българска национална телевизия, като даже към този момент е излязло решение на съда в негова изгода.

" Не знам за какво това решение ме кара да се нервирам. Да се усещам омерзен и афектиран. Защо тази незначителност на решението ме кара да кипя от страст, която не ми дава опция да структурирам и да опиша какво се случва. Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да опиша всичко в детайли ", изяснява Захариев в клипа си в обществената мрежа.

 

" Хиляди хора желаят да схванат какво се случва сред мен и Българска национална телевизия. А през днешния ден разбирам, че съдията е излязла с решение в моя изгода. Обаче за какво това решение по-скоро ме кара да се ядосам, да се усещам омерзен, афектиран, за какво тази незначителност на решението ме кара да кипя от страст, която не ми дава опция да структурирано да опиша какво се случва.

Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да опиша всичко в детайли - за какво се стигна дело, за какво ще се боря на последваща инстанция. Няма да се предам. Очаквайте! ", сподели още артистът.

Съществуват доста версии за какво Ивайло Захариев води борба в съда с националната телевизия. Едно от тях е, че медията крие действителните доходи от сериала и по този начин финансово ощетява актьорите.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР