Актьорът и политик Арнолд Шварценегер се присъедини към глобалната инициатива

...
Актьорът и политик Арнолд Шварценегер се присъедини към глобалната инициатива
Коментари Харесай

Шварценегер се присъедини към борбата с пластмасата

Актьорът и политик Арнолд Шварценегер се причисли към световната самодейност на Организация на обединените нации за битка със замърсяването с пластмаса.

Инициативата "Beat the plastic pollution " ще се организира под мотото – "Ако не можете да я употребявате още веднъж, откажете я! ". Тя е проведена от Организация на обединените нации във връзка Световния ден на околната среда, който се отбелязва на 5 юни.

Изписаха Арнолд Шварценегер от болница след сърдечна интервенция Изписаха Арнолд Шварценегер от болница след сърдечна интервенция Екшън артистът и някогашен губернатор на американския щат калифорния Арнолд Шварценегер е изписан от болница в Лос Анджелис, където прекара... Прочети повече Проектът приканва да не се употребяват пластмасови произведения за еднократна приложимост и по този метод да се поддържа битката против замърсяването с тях, съобщи БГНЕС. Шварценегер разгласява видео в обществените мрежи.

В него той чупи пластмасова лъжичка, призовавайки хората да заменят пластмасовите предмети с тези от различен материал. "Досега съм употребявал пластмасови лъжици, само че в този момент ще ги заменя с метал. Всички би трябвало да поставим съществени старания, с цел да създадем здравословна околна среда, да очистим океаните и да спасим планетата ", прикани Терминаторът.

Източник: actualno.com
Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР