Актьорът Евън Елингсън, някогашно дете-звезда, и талант със светло бъдеще

...
Актьорът Евън Елингсън, някогашно дете-звезда, и талант със светло бъдеще
Коментари Харесай

Откриха мъртъв актьор от сериала От местопрестъплението

Актьорът Евън Елингсън, тогавашно дете-звезда, и гений със ярко бъдеще в шоубизнеса, бе открит мъртъв в дома си в окръг Сан Бернардино, написа TMZ, представен от " Телеграф ". 

Елингсън, който постави завършек на изявите си преди повече от десетилетие, е бил открит в спалнята на дома си в град Фонтана, окръг Сан Бернардино. Точните условия към гибелта на 35-годишния Евън не са ясни на този стадий. 

Бащата на артиста Майкъл Елингсън призна, че в миналото Евън се е борил с наркотични зависимости, само че в последно време не посягал към дрогата. Внезапната му гибел е цялостен потрес за фамилията. 

Роденият през 1988 година Евън Елингсън е прочут на феновете най-много с функциите си като дето. Дебютира през 2001 година с роля във кино лентата “Живот в боязън ". Между 2004 и 2005 година играе в ситкома “Пълни диваци ", появява се в шестия сезон на трилъра “24 " с Кийфър Съдърланд. Партнира на Камерън Диас в драмата “Споделен живот " от 2009 година. 

Най-емблематичното преобразяване на Евън е в престъпната поредност “От мястото на престъплението: Маями ", където влиза в облика на сина на лейтенант Хорейшио Кейн - Кайл Хармън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР