Актьорът Алек Болдуин и продуцентите на филма Rust са постигнали

...
Актьорът Алек Болдуин и продуцентите на филма Rust са постигнали
Коментари Харесай

Алек Болдуин се разбра със семейството на убитата операторка

Актьорът Алек Болдуин и продуцентите на кино лентата " Rust " са постигнали съглашение с семейството на операторката Халина Хъчинс, която бе убита на снимачната площадка в Ню Мексико предходната година.

" Постигнахме съглашение, подлежащо на утвърждение от съда, против продуцентите на " Rust ", в това число против Алек Болдуин и компания " Раст муви продакшънс " (Rust Movie Productions). Като част от това съглашение, делото ще бъде прекъснато ", декларира брачният партньор Матю Хъчинс.

През януари ще бъдат обновени фотосите на " Rust " с истинския състав на актьорите, прецизира Асошиейтед прес. Матю Хъчинс ще бъде изпълнителен продуцент.

Алек Болдуин твърди, че револверът е гръмнал инцидентно и че той не е натискал спусъка. Наскоро обаче съдебномедицински отчет, направен от специалисти на ФБР откри, че оръжието не може да е стреляло, в случай че спусъкът не е бил натиснат.

" Нямам интерес да вземам участие в контраобвинения или приписване на виновност (на продуцентите или на Болдуин) ", споделя в изказване Матю Хъчинс, който бе просител по делото дружно с 9-годишния си наследник.

" Всички ние имаме вяра, че гибелта на Халина е ужасяващ случай. Благодарен съм, че продуцентите и развлекателната общественост се събраха, с цел да отдадат респект на последната й работа. “

Адвокатът на Болдуин - Люк Никас, не отговори на пожелан от Асошиейтед прес коментар.

В изказване за електронното издание Дедлайн обаче той споделя: " По време на този сложен развой всеки се придържаше към желанието да направи най-хубавото за сина на Халина. Благодарни сме на всички, които способстваха за разрешаването на тази трагична и мъчителна обстановка. “

През октомври м.г. по време на подготовка за сцена от уестърна артистът Алек Болдуин, изпълняващ основната роля, инцидентно простреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза, откакто се оказа, че употребяваният от него реквизитен револвер е зареден с бойни, вместо с халосни патрони.

Съпругът на Халина Хъчинс и 9-годиншият им наследник заведоха дело. Фамилията настояваше, че е било налице " жестоко " неуважение към недоволствата на екипа, свързани с сигурността и то непосредствено е довело до гибелта на операторката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР