Актьорът Алек Болдуин е предал мобилния си телефон на разследващите

...
Актьорът Алек Болдуин е предал мобилния си телефон на разследващите
Коментари Харесай

Алек Болдуин предаде телефона си във връзка с разследването на фаталната стрелба на снимачната площадка

Актьорът Алек Болдуин е предал мобилния си телефон на проверяващите съдбовната пукотевица на снимачната площадка на уестърна "Rust " ( "Ръжда ") в Ню Мексико през октомври, оповестяват Ройтерс и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Alec Baldwin turns over cellphone for 'Rust' shooting probe
— Reuters (@Reuters)
През декември следователите се снабдиха със заповед ,

позволяваща им да изземат телефона на Болдуин, надявайки се, че устройството може да съдържа "доказателства " по отношение на случая. От офиса на шерифа в окръг Санта Фе, Ню Мексико, обявиха по-рано през седмицата, че към момента се пробват да получат телефона на артиста.

В петък представителят на шерифската работа Хуан Риос е съобщил в имейл, че телефонът на Алек Болдуин е бил предаден на управляващите в окръг Съфолк, Ню Йорк,

които са в развой на евакуиране на съответните данни за изпращане на следователите в Санта Фе.

Болдуин репетира сцена на снимачната площадка на уестърна, когато реквизитният револвер, който държи, създава съдбовния изстрел с военен патрон, лишил живота на операторката Халина Хъчинс. Актьорът твърди, че не е натиснал спусъка и е сломен от случилото се.

Заповедта за обиск упълномощава следователите да изземат телефона на Алек Болдуин,

с цел да ревизират текстови известия, имейл, връзки в обществените мрежи, интензивност на браузъра и друга информация ,

съхранявана на устройството, съгласно правосъдните документи.

Арън Дайър, юрист на Болдуин, удостовери, че артистът е дал телефона си на управляващите в петък. "В телефона няма да намерят търсените отговори. Алек не е направил нищо неправилно ", се показва в изказването, направено от Дайър. "Същинският въпрос, който първо и на първо място би трябвало да получи отговор, е по какъв начин бойни патрони са попаднали на снимачната площадка ", добавя юристът.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР