ВРусия нормално кино няма. Това показват мрачните данни от статистиката

...
ВРусия нормално кино няма. Това показват мрачните данни от статистиката
Коментари Харесай

Кината в Русия се издържат от пиратски копия на холивудски филми

ВРусия обикновено кино няма. Това демонстрират мрачните данни от статистиката и признанията на лица от промишлеността в страната.

Основната процедура след началото на войната в Украйна е в салоните да се прожектират най-вече противозаконни пиратски копия на холивудски филми в комбиниране с късометражни заглавия локално произвеждане . За страдание на киноманите в Русия, избор няма.
 Киносалон
Ситуацията принуди огромните кино студия в Съединени американски щати да се отдръпват от страната като отговор на спора и ситуацията в сектора е безусловно трагично.

В опит да поддържа родното кинопроизводство, Руската асоциация на притежателите на кина (RACO) изиска от веригите киносалони да спрат тази процедура за интервала 18 април до 12 май . Оказа се обаче, че това е доста, доста неприятно решение , просто тъй като ползата към въпросните продукции е безусловно нулев.

„ За първите 12 дни на май, с огромен брой почивни дни и липса на различно наличие, обстановката в боксофиса е трагична – 1,1 милиарда рубли (около 12 000 долара) “, разкри Павел Поникаровски, съвет на RACO член и началник на Lumen Film, верига киносалони в Русия.

Той добави, че през април компанията му за първи път от няколко месеца е на загуба поради въпросната възбрана. За съпоставяне даде месец март, когато към момента локалните салони не са били лимитирани в прожекциите и са излъчвали пиратски филми от Съединени американски щати . Тогава приходите са варирали до 4 пъти по-голяма сума - 4,2 милиарда или 46 000 $ .

Тези самопризнания идват много ненадейно на фона на публикуваната информация от съветския държавен канал RT.

През февруари той заяви, че западните наказания в действителност са имали позитивно влияние върху разнообразието от локално наличие в стрийминг услугите и към рекордния брой локални филми и сериали има голям интерес . Там се показва и, че щатските продукции са били сменени от такива от Южна Корея, Турция и Индия. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР