Актуалният европейски шампион Португалия стартира участието си на UEFA EURO

...
Актуалният европейски шампион Португалия стартира участието си на UEFA EURO
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Унгария - Португалия 0:2

Актуалният европейски първенец Португалия започва присъединяване си на UEFA EURO 2020 с мач против Унгария. Арена на конфликта ще е стадион Ференц Пушкаш в столицата Будапеща, а стадионът ще е цялостен.

Следете срещата от 19:00 часа с като ще може да.

Резултатът е 0:0

В 6-ата минута на дуела отлична офанзива на Португалия разреши на Жота да се окаже на добра позиция, само че той вместо да подаде към Роналдо, стреля, само че вратарят избави. Доста егоистична демонстрация на Жота. Три минути по-късно още веднъж Жона имаше опция да тормози защитата и вратаря на домакините, само че стреля неопределено. В 19-ата минута Роналдо беше изведен зад тила на бранителите на Унгария, само че имаше вдигнат байрак за засада.

Португалия имаше превес във владеенето на топката, извърши и няколко ъглови удара, само че по този начин и нямаше чиста голова обстановка. В 30-ата минута Роналдо игра с глава от отлична позиция, само че топката излезе в навън.

Унгарците минаха центъра на терена в 35-ата минута, печелейки директен свободен удар, след осъществяването Салай игра с топката, който засече центрирането, само че Патрисио улови кълбото. Пет минути по-късно Жота още веднъж се оказа на голова позиция, само че вратарят на домакините се оправи и резултатът се резервира 0:0.

В 43-ата минута Кристиано Роналдо пропусна от чудесна обстановка. От 4 метра той насочи топката над напречната греда, а Унгария оцеля.

⏸️ HALF-TIME ⏸️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР