Актуалната носителка на титлата Мис България – Теодора Мудева, припадна

...
Актуалната носителка на титлата Мис България – Теодора Мудева, припадна
Коментари Харесай

Мис България припадна на конкурс! Теодора Мудева приета във Второ детско отделение

Актуалната носителка на купата „ Мис България – Теодора Мудева, припадна на състезанието „ Кралица на Бургас “ предходната вечер, разбра HotArena.

Новината удостовери пред „ Телеграф “ съорганизаторката Илияна Мосинова, Първата красавица на републиката разкрила спектакъла със свои танц, а по-късно трябвало да облече формалната си рокля и да се причисли към журито.

Тогава на Теди й прилошало, а уредниците извикали кола за спешна помощ. Докторите незабавно пристигнали в Летния спектакъл в Бургас и я прегледали зад кулисите, само че са споделили, че няма потребност да я вземат в болница. Здравният автомобил си тръгнал, а Мосинова уведомила за случая бащата на миската, който бил в публиката, защото тя е малолетна – сега е на 17 и половина, писа „ България Днес “.

Таткото обаче решил, че е по-добре след края на шоуто да я закара в болничното заведение. Приели я в шокова зала, а след това Мис България е настанена във Второ детско поделение на МБАЛ – Бургас. По клинична пътека тя би трябвало да остане три дни под наблюдаване. Вчера към този момент се е чувствала по-добре, даже е излязла на къса разходка с майка си в двора на здравното заведение.

Според лекари композиция от психическо и физическо натоварване в допълнение с горещините са провокирали това неразположение. Теодора Мудева имала доста тежки тренировки всеки ден, а също така е учила за изпит по британски и уговорките към състезанието са й пристигнали допълнително, описа още Илияна Мосинова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР