Акцията е четвърта от поредицата “блокада-изненада, предаде репортер на БГНЕС.“Ние

...
Акцията е четвърта от поредицата “блокада-изненада, предаде репортер на БГНЕС.“Ние
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха сградата на БНТ

Акцията е четвърта от поредицата “блокада-изненада ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Ние сме тук, блокирайки входа на Българска национална телевизия с искане оставката на Емил Кошлуков и да не позволим повече да бъдем лъгани ”, съобщи лидерът на шествието. Според Георгиев независимост на словото не значи всеки да си приказва каквото желае, независимост на словото значи да бъдеш чут – да бъдеш чут от своите управници, които да пазят твоите ползи. В България управниците пазят ползите на олигарсите, на мафията ", сподели още Георги Георгиев.

 
“Кошлуков трансформира публичната медия в бухалка на мафията. Нашата задача като жители е да изринем мафията от властта. Имаме потребност от чиста медийна среда. Имаме потребност от свободни медии и публицисти, които да отразяват обективно действителността и всичко, което се случва. Само тогава можем да бъдем същински свободни ”, съобщи Георги Георгиев и дружно с Пламен Даракчиев влезе във фоайето на публичната телевизия.

Традиционните за блокадата лепенки “офис на Пеевски ” бяха сложени и върху постройката на “Сан Стефано ”.

“Пак ще дойдем, Кошлуков, ти си в листата. Оставка ”, заключи Георгиев.

В 8:40 часа „ БОЕЦ ” отдръпна блокадата от постройката на публичната медия и с крясъци „ Кошлуков е срам, съд и затвор ” се върнаха още веднъж на Орлов мост.

В понеделник ще има „ блокада-изненада ” №5. 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР