Акция срещу купуване на гласове във Враца. Екипите на МВР

...
Акция срещу купуване на гласове във Враца. Екипите на МВР
Коментари Харесай

Акция срещу купуване на гласове във Враца

Акция против пазаруване на гласове във Враца. Екипите на Министерство на вътрешните работи блокираха няколко села в региона. Претърсвания започнаха в Роман, Борован, Криводол. Жандармерия има и във Враца.

До момента няма открити нарушавания. Проверяват се заложни къщи и магазини. Униформените търсят описи в разнообразни обекти, както и тетрадки за версии.

Проверки и в Монтана

Акция против пазаруването на гласове в монтанско село. При полицейската операция, извършена през вчерашния ден, е осъществена инспекция в хранителен магазин в село Мърчево, община Бойчиновци. В нея са участвали служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “, Областна дирекция по сигурност на храните и Териториална дирекция на НАП- Велико Търново.

След получен сигнал в магазина, благосъстоятелност на 57-годишна локална жителка, са открити и конфискувани 2 тетрадки и 3 бележника с изписани на ръка имена и числа против тях. Открита е и стоп палка с надпис “МВР ”. По случая в ОДМВР-Монтана е формирано досъдебно произвеждане.

Акции

Както SafeNews писа, при акция в Стара Загора, са задържани шестима души за пазаруване на гласове. Двама от арестуваните са задържани в старозагорското село Калитиново. В тях са открити опиати.

На територията на региона са тествани общо 245 лица и 148 моторни транспортни средства. Акцията е обхванала шест пункта за черни и цветни  метали, пет заложни къщи, две автоморги, автосервизи и депа.

Униформените са ревизирали също две питейни и увеселителни заведения и 10 търговски обекта. Съставени са 13 протокола по закона за Министерство на вътрешните работи и 57 акта за открити административни нарушавания и фиша.

На територията на региона са почнали и две бързи производства за владение на наркотични субстанции. Разследва се и противозаконен пункт за изкупуване на черни и цветни метали.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР