Актрисата Вайола Дейвис заяви, че според нея рано или късно

...
Актрисата Вайола Дейвис заяви, че според нея рано или късно
Коментари Харесай

Актриса: Цената за #MeToo ще бъде платена от всички

Актрисата Вайола Дейвис съобщи, че съгласно нея рано или късно ще се окаже, че придвижването против жертвите на полово принуждение #MeToo има своята цена, която ще би трябвало да бъде платена от всички, защото „ нищо положително не идва гратис “.

По време на изявлението си с организаторката на годишната среща Жените в света Тина Браун, Вайола изрази щастието си от обстоятелството, че от ден на ден и повече хора се осмеляват да споделят травматичните си прекарвания, свързани със половото посягане, само че и сигнализира, че всеки един от тях занапред ще би трябвало да направи жертва.

„ Нищо не може да бъде велико, в случай че не ти коства нещо. За мен всичко до момента ми е коствало нещо. Мисля, че на доста хора им се желае от време на време да поемат по по-лесен път. Но даже и тогава би трябвало да платиш избрана цена - подобен е животът. Едва тогава осъзнаваш, че в действителност си направил нужните жертви “, съобщи чернокожата кино звезда.

Пред Браун тя засегна още тематиката за расовата дискриминация в Холивуд и не скри разочарованието си от конфликтите си с нея. "Хората ми споделят "Ти си черната Мерил Стрийп... обичаме те. Няма втора като теб. Добре, в случай че няма втора като мен и в действителност смятате по този начин, то плащайте ми каквото заслужавам ", посочи Дейвис и призна, че към този момент се усеща прекомерно изтощена да се потвърждава.

"Стигнах до миг, в който не желая да го върша повече. Не се боря да потвърдя цената си. Аз съм родена с нея ", сподели актрисата. Тя разкри още, че е откровено разочарована от функциите, които ѝ са се предложили през последните 30 години: "Като актьор желая да изградя най-комплексното допустимо човешко създание. Това, което получавам обаче е третото момиче вляво ".

Източник: actualno.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР