Актрисата Снежана Макавеева разкри кой е най-подмолният играч в Survivor.

...
Актрисата Снежана Макавеева разкри кой е най-подмолният играч в Survivor.
Коментари Харесай

Снежана Макавеева разкри коя е къртицата в Survivor

Актрисата Снежана Макавеева разкри кой е най-подмолният състезател в " Survivor ". " Едис е къртицата! ", отсече отраканата русокоска по адрес на напористия дизайнер от племето ѝ " Сини ". Тя е уверена, че при бъдещето обединяване на нейния тим с конкурентния " Червени ", подлият моделиер пръв ще съобщи своите и ще се сдуши с водача на вражеския отбор, футболиста Благо Георгиев-Джизъса.

Притеснена от идните ходове на съотборника си, звездата от кино лентата " Бензин " предложи на синьото племе да го отстрани. Мнозинството обаче реши, че дизайнерът не рисков, а актрисата се пробва да направи прелом, да накара всички да играят по нейната свирка и по този начин да си оплете кошницата. " Снежана е много хитра, умее да манипулира хората ", разгласи брокерът Павел, който е в загадка коалиция с Едис.

В племето " Червени " също стана напечено. Агресивните прояви на ММА боеца Жоро нервират грубо фолкпевицата Татяна и спортиста Иван, само че двамата не смеят да гъкнат, тъй като Джизъса не им разрешава да се опълчат против най-хубавия му другар и зет.

" Имам възприятието, че те не играят " Survivor ", а че Благо ги държи на заплата ", пошегува се артистът Тино.

 

Благо и Едис
Снимка: bTV
 

Във вторник вечер изпълнителят излезе на елиминационен двубой против влогъра от синьото племе Чефо и го победи, а съперникът му беше изпратен на Острова на отшелника. В изолираност той ще би трябвало да живее със своя максимален призрачен сън - кулинарката Божана Кацарова.

Междувременно още един участник от седмия сезон на предаването се насочи към Острова на отшелника - мястото, което слага на тежко тестване и физическата, и психическата устойчивост. Влогърът и артист Стефан Попов - Чефо от племето " Сини " беше изпратен на изолираното парче земя, откакто загуби елиминационния двубой против артиста Кирил Хаджиев - Тино от конкурентния тим " Червени ". В борбата противниците трябваше да покажат съвършен баланс и стоманени нерви. Изпълнителят, прочут от " Гласът на България ", се оказа по-хладнокръвен и съгласуван, и справедливо завоюва, а водещият Ваня Джаферович загаси факлата на съперника му.

 

Чефо
Снимка: bTV
 

" В " Survivor " може да не съм бил най-бързият, най-точният или най-издръжливият, само че желаех да бъда добър образец, да прослушвам всеки, да не атакувам другите и да играя спортсменски. За мен е чест, че 43 дни живях в ограничения един до друг с тези две племена ", сподели Чефо.

Въпреки че тества разнообразни тактики, той не съумя да се впише в тима си. Грешката му беше, че се предовери на брокера Павел Здравков, а упованията му двамата да влязат в коалиция бяха попарени. По време на племенния съвет множеството му съотборници го предложиха и го изпратиха в борба против Тино, която той не съумя да завоюва. Певецът пък записа втора победа в елиминационен двубой.

Със стъпването си на Острова на отшелника Чефо бързо осъзна, че няма да е самичък. Той беше посрещнат от кулинарката Божана Кацарова, която попадна в заточение, откакто загуби елиминационния конфликт против най-хубавата си другарка в рисковото премеждие, актрисата Снежана Макавеева.

 

Ваня и Чефо
Снимка: bTV
 

Съвместният живот на Чефо и победителката в " MasterChef " евентуално няма да е елементарен. Влогърът счита Божана за мощен, само че рисков и манипулативен състезател. Склонноста й да приказва доста също го напряга, само че до неотдавна той успяваше да се усамоти и да не я слуша. На Острова на отшелника надали ще има тази опция.

След като Чефо напусна племето " Сини ", актрисата Снежана Макавеева остана без най-верния си съдружник. Опитът й да направи " прелом " и да настрои съотборниците си против неофициалния водач на тима, дизайнера Едис Пала, удари на камък. Моделиерът също не скри, че няма самообладание да в профил Снежана от играта. През тази седмица тя завоюва огърлицата за персонален имунитет и съумя да опази гърба си, само че в бъдеще е застрашена от номинации.

Страстите в племето " Червени " също са нажежени. Шампионката по кану Станилия Стаменова поведе открита война не на един, а на три фронта. Тя се изправи по едно и също време против футболиста Благой Георгиев, ММА боеца Георги Валентинов и певицата Татяна, които са част от мощна коалиция с спортиста Иван Булкин и гемолога Светослав Славчев. Спортистката даже отхвърли да даде максимума от себе си в една от борбите с обяснението, че колкото ѝ да се старае в игрите, болшинството може да гласоподава против нея на родов съвет.

 

Първа борба
Снимка: bTV
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР