Актрисата Силвия Петкова заяви, че трепери като листи преди всяко

...
Актрисата Силвия Петкова заяви, че трепери като листи преди всяко
Коментари Харесай

Актрисата Силвия Петкова: Треперя като лист

Актрисата Силвия Петкова съобщи, че трепери като листи преди всяко свое осъществяване. Това тя призна по време на присъединяване си в предаването по Nova " на кафе ".

" Няма рецепта за любовните връзки. Ако в основата на всичко е едно другарство, съгласно мен всичко е допустимо. Ако имаше, нямаше да съм сама в този момент. ", показа още тя.

Тя още веднъж насочи специфични извинения на публиката си поради отпаднало зрелище в Пловдив: " Заради мен представлението отпадна. За страдание бях залята от потопа в Синеморец. Лично се оправдавам, че спектакъла ни пропадна, само че нямаше какво да се направи. Трябваше да търсим нова дата. "

Тя показа и какво са взаимоотношенията ѝ със съседите:

" Лично аз съм постоянно съм била другарка с всички съседи, където и да съм живяла. Винаги виждам да се държа  добре с всички хора. Някои си търсят спора, само че други гледат над нещата. "

" Въпрос на персонален избор е връзките с обичания и на метод, по който човек да задоволява потребностите си. Консервативна персона съм, само че не мога да упрекна никой който е избрал да живее по този съвременен и нов метод, стига да има обич всичко е допустимо. ", разяснява тя.

" Аз съм много сериозна към себе си и в никакъв случай не съм удовлетворена от постигнатото, само че за сметка това си имам вяра и давам най-хубавото от себе си. Рядко дремя, трептя като лист до ден сегашен преди всяко мое осъществяване, само че постоянно се вълнувам. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР