Актрисата Олга Куриленко, която играе в Спектър на утехата от

...
Актрисата Олга Куриленко, която играе в Спектър на утехата от
Коментари Харесай

След Том Ханкс и жена му: И момиче на Джеймс Бонд болна от коронавируса

Актрисата Олга Куриленко, която играе в " Спектър на утехата " от поредицата за Джеймс Бонд, се е заразила с ковид, разбра HotArena .

40-годишната партньорка на Даниел Крейг е с позитивен тест. " Аз съм под карантина откакто пробата ми се оказа положителен. Всъщност съм болна от цяла седмица. Умора и тресчица са главните признаци. Пазете и приемете обстановката съществено ", написа украинката в профила си в Инстаграм.

Междувременно сътрудника й Том Ханкс и брачната половинка му не престават да са под карантина в Австралия откакто се заразиха с вируса. Те от време на време пускат в обществените мрежи информация за положението си, което все още е положително и няма заплаха за живота им. Ханкс е първият артист, който обществено призна, че е инфектиран. 

" Приятели, знайте, че се грижат добре за нас. Под изолираност сме, с цел да не предадем вируса. Това е нещо, което всеки от нас може да направи - да пази другите и да следва препоръките на специалистите. И не забравяйте - без значение от актуалната обстановка, няма да плачем, нали? ", написа артистът, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР