Актрисата Мария Сапунджиева, по-известна като Мама Божка заради ролята си

...
Актрисата Мария Сапунджиева, по-известна като Мама Божка заради ролята си
Коментари Харесай

Димитър Рачков ожени сина на мама Божка

Актрисата Мария Сапунджиева, по-известна като Мама Божка поради ролята си в тв шоуто „ Пълна лудница “, е станала свекърва, написа „ Телеграф “. Преди броени дни тя е оженила огромния си наследник Добрин, а сватбата е била в ресторант на плажа в Кранево. Наследникът на националната фаворитка доктор Добрин Попов е доктор в клиниката по ендокринология и заболявания на обмяната в УМБАЛ „ Александровска “.



Избраницата му също е негова колежка, само че доктор Мариела Чорбанска работи в УМБАЛ „ Света Анна “ (Окръжна болница) в отделението по образна диагностика. Общото сред двамата е, че са ученици на Медицинския университет във Варна, откъдето е родом и самата свекърва. Затова и на брега на морето предния ден тя е провела свекървено празненство във варненско бистро, а наоколо – на яхта на пристанището, пък е бил ергенският ваучър на младоженеца. Специален посетител на сватбата е бил комикът Димитър Рачков. Той е измежду най-близките другари от сътрудниците на именитата свекърва от времето, когато играе неговата Мама Божка на героя му Жоро Бекъма в комедийното предаване.



Актьорът е завел на тържеството настоящата си другарка Анита Димитрова от Хасково, която е участничка в еротичния конкурс Мис Плеймейт през 2017 година На венчавката е бил и дребният наследник на Мария Сапунджиева и художника Георги Попов – Марко, който тази година беше зрелостник. През лятото той бе признат в Лесотехническия университет, където е избрал да учи горско стопанство, тъй като изпитвал огромна обич към природата и желал да се грижи за опазването й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР