Актрисата Дженифър Лорънс стана център на внимание на премиерата на

...
Актрисата Дженифър Лорънс стана център на внимание на премиерата на
Коментари Харесай

Роклята на Дженифър Лорънс и един неочакван скандал

Актрисата Дженифър Лорънс стана център на внимание на премиерата на кино лентата Red Sparrow в Лондон и си обезпечи солидно медийно внимание и след събитието. Преди формалната част, тя театралничи дружно с четирима свои сътрудници на фона на London Eye.

Дотук нищо извънредно. Но решението на Дженифър Лорънс да се покаже в целия си искра в изисканата черна рокля на Versace на инат на лондонския мраз провокира непредвидена вълна от мнения. И освен то, само че и фактът, че мъжете към нея са добре облечени и все пак им е очевидно студено.

 Снимка 341553

Най-крайните в мислите и мненията незабавно заговориха за дискриминирането и мъченията, на които са подложени дамите в кино средите. Типично в духа на #MeToo И #Time`sUp, някои даже започнаха да подлагат на критика мъжете, разрешили на нежната хубавица да мръзне, вместо да й услужат с връхна дреха ,.

Дженифър не че си няма... 27-годишната звезда от " Игрите на глада " не скри възмущението си от рецензиите към нея и излезе с послание към всички злобари в обществените мрежи.

Според актрисата, цялата тази полемика към нея и роклята й е не просто безусловно глупава и безсмислена, само че и доста обидна . Тя акцентира, че тоалетът й е страховит и поради него си заслужава да стои без палто на студа. А и го е направила единствено за пет минути.

 Снимка 341555

Лорънс яростно съобщи, че няма желание да се изяснява за решението си. " Всичко, което ме виждате да нося, е мой избор. И в случай че желая да ми е студено, това също си е мой избор " , приключва актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР