Актрисата Дженифър Анистън вероятно е най-популярното рекламно лице на нисковъглехидратната

...
Актрисата Дженифър Анистън вероятно е най-популярното рекламно лице на нисковъглехидратната
Коментари Харесай

За въглехидратите с любов: Дженифър Анистън се помири с дългогодишния си "враг" и е щастлива

Актрисата Дженифър Анистън евентуално е най-популярното " рекламно " лице на нисковъглехидратната диета, която става все по-популярна в последните години. Но... става известно, че звездата на диетата дава " заден ", що се отнася до огромните врагове в менюто ѝ от последните години.

Виж още: Живот в златна клетка! Бритни проговори за първи път, разкри ужасяващи неща в съда

В изявление за People актрисата признава, че е почнала да връща в менюто си артикули като макаронени произведения и даже самун. " Започнах да си давам почивки понякога и си разрешавам и паста, и сандвич ", споделя тя. " Всеки се опасява да постави самун в пазарската си количка, само че аз към този момент не съм измежду тези хора. Правя го обаче с мярка ", декларира Анистън.

Виж още: Звездно самочувствие: Актьорите, поради които трансформираха цели сюжети на филми

Оказва се, че смяната, която настъпила в тялото ѝ, откакто добавила въглехидратите, не е по никакъв начин неприятна. По думите ѝ то дори ѝ " благодари " за нещата, които обича. 

Сутрин обаче Дженифър Анистън не приема храна, а прави известните фастове или другояче казано от време на време недояждане. " Правя от време на време недояждане по натурален метод, по този начин или другояче в никакъв случай не съм обичала да закусвам. Сутрин пия кафе и доза колаген ".

Виж още: Gen Z атакуват киното: 20-годишна гореща колумбийка влиза в ролята на Снежанка 

В изявлението тя споделя, че през октомври се е контузила неприятно по време на подготовка. Тогава си дала сметка, че би трябвало да го " дава " по-леко. Сега се занимава главно с пилатес. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР