Актрисата Деляна Хаджиянкова, която изигра ролята на Снежана в хитовия

...
Актрисата Деляна Хаджиянкова, която изигра ролята на Снежана в хитовия
Коментари Харесай

Деляна Хаджиянкова повдигна завесата около личния си живот

Актрисата Деляна Хаджиянкова, която изигра ролята на Снежана в хитовия български сериал „ Братя “ споделя, че когато схванала, че персонажът й умира и напуща сериала, доста тъгувала.

Споделя, че огромната клопка при героинята й е, че залитала непрекъснато към драмата и нещастието, а хората се уморяват бързо от сходни облици. 

Както знаете Деляна Хаджиянкова изигра ролята на майка на основния воин и в „ Дяволското гърло “. Признава, че доста би желала да гледа повторенията на сериала и сигурно не би се одобрила, само че няма тази опция, защото неотдавна е новодомка. Въпреки, че има голям тв приемник, заобикаля гледането на телевизия и залага на онлайн пространството. Освен това в новото си жилище към момента няма нито интернет, нито телевизия.

Няма визия дали ще продължи присъединяване си и във втория сезон на „ Дяволското гърло “. До момента не е получила покана, само че доколкото знае историята в продължението ще е друга и действието ще се развива на друго място. Това я подухва на мисълта, че единствено основните артисти Теодора Духовникова и Влади Карамазов ще продължат играта си.

След като в продължение на 30 години Деляна Хаджиянкова е актриса на свободна процедура, споделя, че е подготвена да бъде на щат в театъра, защото й се играе повече, а при свободните актьори това е мъчно постижимо.

В персонален проект от лятото е новодомка. Споделя, че доста харесва силата на новото място и това я прави щастлива. От години има човек в живота си, само че изрично отхвърля да разкрие кой е той, както и да разяснява тематиката. Единственото, което декларира, е, че е щастлива в персонален проект. 

По отношение на себе си споделя, че през последната година като че ли към този момент не е толкоз прочувствена и нетърпелива, тъй като се е научила да не реагира първосигнално, а да поема въздух и да огледа нещата и от другата страна, с цел да може да балансира. Съгласна е с изказванието, че мъдростта идва със възрастта. 

Що се отнася до грижите за външния тип признава, че към този момент е почнала да употребява маски и масла за лицето си. Фигурата си поддържа посредством спорт и несъмнено внимава с какво се храни. 
Малцина са наясно с обстоятелството, че Деляна Хаджиянкова е червенокоса по рождение. В този ред на мисли тя показва, че природата си знае работата и заради тази причина се старае да се придържа към естествения си цвят. 

За един театър е била руса, само че е безапелационна, че не е нейното. По неточност един път боядисала косата си черна, само че и по този начин не се приела. 
Източник: Уикенд 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР