Актрисата Аня Пенчева приема пандемията от коронавирус като повод хората

...
Актрисата Аня Пенчева приема пандемията от коронавирус като повод хората
Коментари Харесай

Аня Пенчева имала предложения да бъде служебен министър на културата и вицепрезидент

Актрисата Аня Пенчева приема пандемията от ковид като мотив хората да се концентрират върху простичките неща, "независимо къде живееш, млад ли си, остарял ли си, безпаричен ли си, богат ли си ".

"Когато нещо ти разпръсне живота, си даваш сметка, че най-важното е да си здрав и да има с кого да се смееш. Когато човек е болен, мечтае единствено да оздравее. Когато е здрав - има и други фантазии " - споделя актрисата в предаването "120 минути " по БТВ.

Аня Пенчева не е типичната баба, въпреки към този момент да има 3 внуци.

"Децата ми пораснаха - имат си към този момент свои деца. Щастлива съм, че съм ги възпитала да бъдат виновни. Внуците ми са прелестни - Александър, Борис и Илиян - все мъжка компания. " - споделя за сегашното си аплоа тя.

Когато пораснат, си ги показва благородни и почтени. Мечтае да умеят да благодарят и да се извиняват. Иска да научат какво е обор, конюшня и рибарник не от таблета и телефона, а от действителния живот. Споделя и занимателна преживелица, при която малко дете нарекло мандрата "гараж за крави ".

Актрисата признава, че обича природата и дружно със брачна половинка си всеки ден върви на Витоша.

"Там е моето място. Обичам природата и се веселя като виждам доста хора там. Това ми приказва, че не сме изгубили човешкото. " - прочувствена споделя звездата, която е част от сериала на bTV "Съни бийч ".

Пожелава си внуците й да са мъжкари, като прецизира, че мъжествеността не се мери в сантиметри.

Ана Пенчева разяснява и случая с имунизираните народни представители от "Възраждане ", които са против зелените документи.

"Основно качество, което би трябвало да имаш, с цел да си в политиката, е морал " - безапелационна е актрисата.

Самата тя споделя, че също е имала оферти за кариера в политиката: "Получавала съм предложение да бъда народен представител, длъжностен министър на културата, културно аташе в чужбина и вицепрезидент. Толкова смешно е артистка да се кълне във честност на партията! "

В театъра вижда единствено очите на хората, които назовава "уплашени, търсещи, признателни очи ". И е признателна на всички фенове, които посещават представленията.

Последният път, когато е плакала, било на концерт на Лили Иванова.

"Имах възприятието, че е ще ужасно невъзпитано, в случай че седна. Исках в реверанс да заставам пред тази велика жена. " - споделя за преживяването си тя.

Любимата ѝ българска дума е "прошка ", тъй като за нея това е успеха, която освобождава сърцето.

Аня Пенчева е една от иконите на българското кино и спектакъл. От дълги години е част от трупата на първата ни сцена - Народния спектакъл. Прави незабравими функции в най-любимия филм на столетието - "Време разделно " и в най-мащабната продукция - "Хан Аспарух ". Играе в първата холивудска лента, снимана у нас. През 2002 година печели "Аскеер " за ролята си в постановката "Похапване с другари. Аня Пенчева е първата българка в списание "Мари Клер ". През 2021 година стана създател на художeствена биография на Стефан Данаилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР