Актрисата Анджела Басет бе обявена за артист на годината на

...
Актрисата Анджела Басет бе обявена за артист на годината на
Коментари Харесай

Анджела Басет и Черната пантера: Уаканда завинаги взеха награди Имидж

Актрисата Анджела Басет бе оповестена за актьор на годината на 54-ата годишна гала за премиите " Имидж " на американската Национална асоциация за подпомагане на напредъка на цветнокожите (NAACP), предадоха Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Филмът " Черната пантера: Уаканда вечно ", в който взе участие и Басет, завоюва наградата за най-хубав филм на церемонията, която се организира в Пасадена, Калифорния.

Вайола Дейвис беше отличена за ролята си в екшън епоса " Жената боец ". Уил Смит пък взе премията за най-хубав артист за драмата, разказваща за робството - " Emancipation ".

" Никога не желая да не бъда задоволително смела като жена, като чернокожа жена, като актьор ", сподели Дейвис, като употребява откъс на героинята си във кино лентата. " Благодаря на всички, които участваха в " Жената боец ", тъй като това не беше нищо друго с изключение на високооктанова храброст ".

" Начално учебно заведение Абът " взе наградата за комедиен сериал. Създателката и звезда на продукцията Куинта Брънсън предложения сътрудниците си на сцената и похвали излъчвания като " black-ish ".

Тенисистката Серина Уилямс беше отличена за достиженията си в областта на спорта.

Водещ на 54-ата церемонията за премиите " Имидж " беше Куин Латифа. Събитието беше предавано онлайн по " Блек Ентъртейнмънт Телевижън " (BET - Black Entertainment Television).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР