Актрисата Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под

...
Актрисата Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под
Коментари Харесай

Актрисата, обвинила Деп в насилие, призна, че е излъгала под клетва -

Актрисата Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под клетва, което направи процеса против Джони Деп още по-шокиращ, съобщи БГНЕС.

След развода на Деп и Хърд, 36-годишната актриса получи 7 милиона $, с цел да мълчи за връзката им. През 2016 година тя се закле да даде тази сума за щедрост с думите " не обичам парите на Джони и в никакъв случай не съм ги желала ".

През 2018 година в изявление за холандска телевизия Амбър сподели, че е дарила парите, че Американският съюз по правата на индивида (ACLU) е получил 3,5 милиона $, а останалите 3,5 милиона $ са дарени на Детската болница в Лос Анджелис. Тя повтори тези изказвания през 2020 година в съда - този път под клетва. Сега обаче има поврат - Хърд си призна, че е излъгала.

" Наистина имам намерение да извърша това заричане и бих желал той да спре да ме съди, с цел да мога да го направя. Взех по-малко пари, в сравнение с ми предложиха, тъй като в никакъв случай не съм желала парите му. Просто желаех моята сигурност и бъдещето си, а той рискуваше всичко. Исках той да ме остави на мира ", сподели Амбър.

Съдебните документи по делото против Деп сочат, че ACLU е получил единствено една трета от тази сума от Амбър или от нейно име. Половин милион $ са пристигнали от компанията, благосъстоятелност на Илон Мъск, с който актрисата имаше къса връзка.

Адвокатите на Деп настояват, че нейната версия за историята, че тя не желае парите на Джони Деп, е погрешна. След развода Амбър Хърд е помолила Деп да продължи да употребява три от жилищата си в Лос Анджелис, без да заплаща наем, показват те.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР