Актрисата Албена Павлова не сдържа емоцията си, а причината е

...
Актрисата Албена Павлова не сдържа емоцията си, а причината е
Коментари Харесай

Актрисата Албена Павлова: Чупи се мостът между поколенията и всички са губещи

Актрисата Албена Павлова не сдържа страстта си, а повода е скорошния филм за поетесата Петя Дубарова, който потегля по кината от 21 януари. В него Албена влиза в ролята на учителка.

" Възприемам се като техен другар и това е ключът за моята роля. Да им оказвам помощ в прехода от детството към зрелия живот, да бъда техен наставник и другар. Ето за какво ролята ми е доста хубава. Доверието е в основата на всичко, то би трябвало да се печели и отстоява всеки ден. По-добре е да покажеш обич и схващане, а не да си неоправдателен ", показа актрисата.

Тя напомни имитация от кино лентата, в която се споделя, че да обявиш война на дете е демонстрация на огромно изтощение. " Чупи се мостът сред поколенията и всички са губещи, само че повече губим ние, възрастните. Авторитет не се печели с военни дейности ", разясни Албена Павлова.

Първоначално филмът е бил плануван за 40-та година от кончината на поетесата, само че се случва по този начин, че той излиза за 60-та годишнина от нейното рождение. " Може би Петя Дубарова е желала да честваме живота. Тя е вдъхновяваща персона и филмът ни припомня, че би трябвало да живеем в идеала ", заключи актрисата Албена Павлова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР