Актрисата Албена Михова изпадна в шок при гостуването си в

...
Актрисата Албена Михова изпадна в шок при гостуването си в
Коментари Харесай

Албена Михова в шок, синът й любил фолкпевица

Актрисата Албена Михова изпадна в потрес при гостуването си в подкста " Не съм подобен човек ". Едва в този момент тя научи от водещия Красимир Красимиров, че фолкпевица е имала мераци да й става снаха и насмалко да получи инфаркт, до момента в който чуваше детайлностите. 

Забавната актриса изобщо не подозира, че представителка от лекия род може да притегли вниманието на сина й Мартин. Но остана изумена от разкритието на нашия водещ и незабавно изиска да научи името на въпросната певица, която е желала да й отмъкне синчето. 

Оказа се, че преди няколко години на фестивал в Сандански фолк певица е желала да впечатли синът на Михова, само че без никакъв триумф. Той по този начин и не подднал на ухажването на напористата певица. А Михова изобщо не се изненада от реакцията на сина си. 

" Не бих приела фолкпевица за снаха. И не че са нещо по-различно от нас, в противен случай - аз имам другари от този род. Но синът ми не е на тази вълна, като младеж слушаше повече попфолк. Не имам вяра да се увлече по такова момиче ", безапелационна е тя. 

В момента Мартин има сериозна връзка и двамата живеят в дома на Албена. Самата актриса се дефинира като добра свекърва, а снахата я приема за щерка, за каквато постоянно си е мечтала. Все отново й се желае двамата да се оправят в живота и да се отделят в независимо жилище, защото съжителството сред две генерации под един покрив е много трудоемко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР