Актрисата Албена Михова буквално срази фолкпевицата Галена с това, което

...
Актрисата Албена Михова буквално срази фолкпевицата Галена с това, което
Коментари Харесай

Албена Михова срази Галена

Актрисата Албена Михова безусловно съкруши фолкпевицата Галена с това, което сподели по неин адрес неотдавна - в подкаста " Не съм подобен човек ". 

Припомняме, че занимателната актриса взе присъединяване в един от последните клипове на фолк звездата " Welcome to Bulgaria ", където го играе нейна майка. Това отприщи огромна вълна от мнения, че изпълнителката е изложила брутално Михова, защото и двете са на съвсем една и съща възраст, а я кара да го играе като нейна майка.

Михова не намира присъединяване си в клипа за унизително, не може да се съгласи с хейтърските мнения. Нещо повече, останала е с доста положителни усещания от Галена и даде доста висока оценка за работата й като актриса във въпросното видео.

" Галена е доста готина, доста красива. Това ми направи усещане. Голяма сладурка и доста артистична. Тя може да играе напълно умерено в някой филм с готина роля ", безапелационна е тя. 

Все отново Албена не крие, че не слуша попфолк, въпреки да има другарски връзки с много от представителите на този род. Тя не крие, че с Азис, Бони и Рени е в доста положителни връзки, нищо че не харесва творчеството им.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР