Активно сътрудничество между област Враца и Китайската народна република обсъдиха

...
Активно сътрудничество между област Враца и Китайската народна република обсъдиха
Коментари Харесай

Георги Митов се срещна с посланика на Китай у нас

Активно съдействие сред област Враца и Китайската национална република разискаха на среща регионалният шеф Георги Митов и посланикът на Китайската национална република у нас Н. Пр. ДУН Сяодзюн.
Той е на първото си публично посещаване от експлоадирането на епидемията от COVID-19 и беше съпроводен от първият секретар и шеф на политическия отдел ФАН Йенцион и МА Ци, аташе, преводач и протокол, референт в политически отдел.
„ Много ще се веселя нашата среща да бъде подплатена с решение по какъв начин да осъществяваме бъдещо съдействие сред област Враца и провинции в Китай “, съобщи регионалният шеф. Н. Пр. Дун Сяодюн с подготвеност одобри концепцията и се ангажира персонално да спомага бъдещото съдействие да стане действителност.
В хода на диалога Георги Митов в резюме показа особеностите на района и характерностите на десетте общини. „ Маркирах дребна част от районния профил на региона, само че в действителност най-съществен е човешкият капацитет и хората, работещи за развиването на нашата област, които със своя дух и съхранявайки традициите вършат района живописен, само че и отворен към нови вложения и провокации “, добави регионалният шеф.
 По ексцентричен метод регионалният шеф избра да подчертава върху икономическия капацитет, което впечатли Негово Превъзходителство. Заедно с обичайния протоколен подарък посланикът на Китай получи кошница, в която бяха поставени артикули, създадени в региона. „ И въпреки че няма по какъв начин в нея да попадне всичко, което компаниите оферират на европейския или международен пазар, това е метод да покажем освен на думи капацитета, който имаме тук. “ – изясни Георги Митов, който описа в резюме за другите компании с активност в областта на хранително-вкусовата индустрия, козметичната и други браншове, които биха били от общ интерес. Според регионалният шеф задачата на всяка една такава аудиенция е да бъдат открити трайни връзки, учредени на взаимноизгодно съдействие сред две страни, административни области или общини и провинции. Затова той акцентира, че е отворен за разнообразни формати, които биха били от изгода за развиването на бизнеса, както и други сфери.
В края на срещата те обявиха, че ще продължат да  си сътрудничат  и да развиват партньорските връзки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР