Активният сексуален живот е важен за връзката. Какво се случва

...
Активният сексуален живот е важен за връзката. Какво се случва
Коментари Харесай

Защо жените обичат да се гушкат след секс?

Активният полов живот е значим за връзката. Какво се случва след самия секс обаче също има значение за връзките сред двама души. Неслучайно дамите обичат да се гушкат, откакто вършат секс.

Гушкането след секс е елементарен метод за увеличение на интимността и за укрепване възприятието на задоволство след половия акт. Прегръдките с колегата след необикновен оргазъм подсигуряват продължаващото обособяване на окситоцин – постоянно именуван „ хормон на доближаването “.

Това е и повода гушкането да ви накара да се почувствате още по-близки с половинката си, изключително в прочувствен проект. По този прегръдките след секс се оказват още един метод освен да се свържете с индивида до себе си, само че и да укрепите вашата връзка в дълготраен проект.

Още един плюс е, че по-силната връзка с колегата също може да усили половото предпочитание . Това е изключително значимо за хората, които имат потребност от повече прочувствено свързване, с цел да вършат секс. Обикновено точно дамите са тези, които се нуждаят от прочувствена връзка с мъжа, с който са интимни.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР